Tryckproduktion & Design är vår passion

Hos oss på Tricolor Screen kan du alltid känna dig trygg. Du är alltid välkommen med dina önskemål när det gäller all form av produktion & design av olika reklammedia. Vi hjälper er med allt från idé till färdig produktion.

All produktion sker i huset. Vi producerar det mesta själv, därav våra snabba leveranser och högklassiga kvalité!

Det finns oftast inga stordrifts fördelar när det gäller att producera reklam och informations-material. Med småskalighet blir kostnaderna alltid lägre. Men kvalitén blir ändå minst lika god som hos ett välrenommerat tryckeri där kostnaderna för samma kvantitet som kvalitet är så mycket högre.

28 års erfarenhet

Vårt engagemang för kvalitet och förstklassig service har hela tiden utvecklats genom åren med hjälp av vår konstanta kundservice.

Reklam och design av trycksaker

Vi trycker fasadvepor och producerar alla olika storlekar på skyltar, affischer, banderoller, affischer/posters, flyers, folders etc.

Fordonstryck

Vi gör även foliering och dekor av bilar och andra fordon.

Profil/ Arbetskläder

Vi har med stor framgång under många år framställt all olika sorters tryck – profil – och arbetskläder, kepsar, mössor, tröjor, jackor etc. När det gäller kläder har vi ett brett sortiment av t-shirts, tröjor, jackor och mössor/kepsar som vi kan trycka er design på om så önskas.

KUNDEN I CENTRUM SEDAN 2003

Hos TCS gör vi allt från planering till rätt sorts element för er marknadsföring baserad på er affärsrörelse

I hjärtat av Stockholm

Vår utställningslokal hittar du centralt beläget på GÄRDET där du överskådligt i lugn och ro kan välja mellan modeller, färger, pappers kvalité och format. Rådgör gärna med vår kunniga och trevliga personal vid val av rätt media och utformning.