Dekor/ Foliering som lämnar avtryck

Foliering är det smarta sättet att få fram budskap på ytor som annars är svårtillgängliga för marknadsföring, exempelvis på glas och karosser

Din go-to-lösning för bilfoliering

Vi erbjuder professionell bilfoliering som ger din bil en unik och eleganta look. Vi använder endast den senaste tekniken för att säkerställa högsta kvalitet och ett perfekt resultat. Vi är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ bilfoliering som ger din bil en professionell look.

Bilfoliering

TCS DEKORERAR OCH FOLIERAR MED 28 ÅRS KOMPETENS

VI KAN FOLIERING OCH DEKOR

Men allt handlar inte om sälj. Då kan det handla om allt från en enstaka logotyp till att skapa dekaler med informativa instruktioner om användning och säkerhetsrutiner på glas och karosser.

Foliering & Bildekor i Stockholm


Vi på TriColorScreen i Stockholm är proffs på foliering i Stockholm av bilar. Vi utför flertalet olika typer av foliering och bildekor av hög kvalité. Har du en cool idé? Välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig att förverkliga dina designförslag och ger ert fordon en helt unik look!

FOLIERING AV FORDON

Vi på TriColorScreen hjälper dig som privatperson eller er som företag med olika typer av bildekor och fordonsdekor samt helfoliering i Stockholm. Välj bland mängder av utföranden såsom blank, matt, metallic, chrome, chrome delete, print med mera. Vi hjälper dig även med stripning, bildekor, dekaler och solfilm.

MAN TITTAR EN EXTRA GÅNG MED HJÄLP AV FÖNSTERDEKOR

Fönsters primära syfte är visserligen att ge oss möjlighet att titta in eller ut genom dem. Men ibland kan det finnas anledningar att få blicken att stanna på rutan. Med hjälp av fönsterdekor kan du skapa insynsskydd till allt från konferensrum till sjukhuskorridorer. De kan fungera som solskydd eller användas till marknadsföring. Genom att exempelvis klistra upp logotyper, kampanjbudskap eller inramande dekorativa mönster på kontorets fönster kan du förstärka din kommunikation ytterligare. Eller varför inte klä in en hel glasfasad? Folieringen gör nämligen jobbet som inte en vepa i världen kan få till på grund av glasets monteringsbegränsningar. Våra fönsterdekaler fästs på insidan av fönstret och påverkas inte av väder och vind.

VI VÄLJER DEKORMATERIAL EFTER DITT BEHOV

Om du har koll på användningsområde så har vi kunskap om resten. Utbudet av skärfolier och printvinyler är nämligen stort. Det går att få till en bred palett av färger och med olika egenskaper. Dekoren kan vara transparent, hålad eller translucent och med rätt belysning kan du dessutom addera fler effekter. Vi fixar allt från temporära lösningar till de som håller flera år.